Wektu paling apik kanggo ngunjungi Ekuador

Pengin lunga menyang papan sing apik, apik kanthi hadiah apik lan obyek wisata sing luar biasa, mula sampeyan kudu ngunjungi Ekuador kanthi cedhak nalika plancongan sabanjure. Sampeyan bakal duwe wektu sing luar biasa.

Ing artikel iki, kita bakal ngrembug kenapa Ekuador dadi tujuan sing apik kanggo turis lan wektu paling apik kanggo ngunjungi Ekuador. Kita uga bakal ngomong babagan sawetara perkara sing paling apik sing bisa ditindakake ing wilayah kasebut yen pengin petualangan epik. Dadi, priksa manawa sampeyan lenggah, santai, lan maca artikel iki nganti pungkasan.

Napa Ekuador Dadi Tujuan Wisata sing Populer?

Republik Ekuador minangka negara Amerika Selatan sing ana ing sisih lor-kulon wilayah Amerika. Ibukuthané yaiku Quito. Populasi umum wilayah Ekuador luwih saka 17 yuta.

Taman nasional cajas Ekuador - Sumber Asli

Akeh sebab Ekuador dadi populer ing kalangan turis lan pengunjung kalebu Kapuloan Galapagos sing apik tenan ing Pasifik, uga macem-macem produk alami, pemandangan lan pemandangan alam sing luar biasa, lan papan wisata sing luar biasa.

Ing 2018, udakara 3 yuta turis lan pengunjung menyang Negara Amerika Selatan Ekuador lan duwe wektu sing luar biasa. Mangga mrana karo kulawarga lan kanca-kanca kanggo preinan sing sampurna. Dadi, bungkus tas sampeyan lan siyap-siyap ngunjungi Ekuador ing preinan sabanjure karo wong sing dikasihi.

Wektu paling apik kanggo ngunjungi Ekuador

Minangka turis, sampeyan bisa ngunjungi Ecuador kapan wae sampeyan ngrasakake; Nanging, yen sampeyan kepengin duwe pengalaman paling apik kanthi dompet sing isih umume, sampeyan kudu mikir yen ngunjungi Ekuador ing wektu paling apik.

Deleng uga  Wektu paling apik kanggo ngunjungi Chicago

Miturut pendapat kita, wektu paling apik kanggo ngunjungi Ekuador yaiku ing wulan November nganti April. Adegan pariwisata Ekuador beda-beda gumantung karo jumlah turis, kasedhiyan akomodasi, lan cuaca ing wilayah kasebut. Ayo ndeleng pariwisata ing Ekuador sajrone taun.

Kutha Tengah jagad, Ekuador - Sumber Asli

Saka November nganti April

Antarane Nopember lan April, sampeyan bakal nyekseni cuaca sing adhem lan umume luwih asri. Jumlah turis bakal kurang, lan akomodasi bakal kasedhiya kanthi biaya luwih murah tinimbang musim puncak, saengga wektu iki dadi wektu paling apik kanggo ngunjungi Ekuador.

Dadi, yen sampeyan mikir ngunjungi Ekuador ing wulan November nganti April, sampeyan bakal nemu pengalaman sing luar biasa. Disaranake sampeyan teka ing negara kasebut saiki yen sampeyan mikir petualangan epik.

Ekuador minangka negara sing amba kanthi wilayah cuaca sing beda-beda, mula yen bisa luwih gampang, kita bakal entuk cuaca Quito (modal). yen sampeyan arep lelungan menyang papan Ekuador liyane, bebas nggawe riset dhewe.

Cuaca November

Cuaca Nopember ing Quito, Ekuador wiwit saka 67ºF (19ºC) paling dhuwur dadi 48ºF (9ºC) paling adhem.

Cuaca Desember

Cuaca Desember ing Quito, Ekuador paling dhuwur ing suhu 66ºF (19ºC) nganti 48ºF (9ºC).

Cuaca Januari

Cuaca Januari ing Quito, Ekuador paling dhuwur ing suhu 66ºF (19ºC) nganti 49ºF (9ºC).

Cuaca Februari

Cuaca Februari ing Quito, Ekuador paling dhuwur ing suhu 66ºF (19ºC) nganti 49ºF (10ºC).

Cuaca Maret

Cuaca Maret ing Quito, Ekuador paling dhuwur ing suhu 66ºF (19ºC) nganti 49ºF (9ºC).

Cuaca April

Cuaca April ing Quito, Ekuador paling dhuwur ing suhu 66ºF (19ºC) nganti 49ºF (10ºC).

Cotopaxi, Ekuador - Sumber Asli

Saka Mei nganti September

Musim pariwisata paling dhuwur tetep lengkap antara Mei nganti September. Cuaca anget, lan turis cenderung ngunjungi akeh nalika musim panas. Kasedhiyan akomodasi rumit, lan biayane saya larang banget sajrone wulan iki.

Deleng uga  Wektu paling apik kanggo ngunjungi taman nasional Sion

Yen sampeyan mikir ngunjungi wulan-wulan kasebut, kita yakin ora bakal duwe pengalaman sing paling apik lan paling ekonomis. Dadi, miturut pendapat kami, sampeyan kudu ngenteni sawetara wulan nganti musim pariwisata puncak rampung, mula sampeyan bisa luwih sithik lan luwih akeh. Yen sampeyan nglakoni, sampeyan bakal duwe wektu sing apik tenan ing negara epik sing diarani Republik Ekuador.

Ekuador minangka negara sing amba kanthi wilayah cuaca sing beda-beda, mula yen bisa luwih gampang, kita bakal entuk cuaca Quito (modal). yen sampeyan arep lelungan menyang papan Ekuador liyane, bebas nggawe riset dhewe.

Cuaca Mei

Cuaca Mei ing Quito, Ekuador paling dhuwur ing suhu 66ºF (19ºC) nganti 49ºF (9ºC).

Cuaca Juni

Cuaca Juni ing Quito, Ekuador paling dhuwur saka suhu 67ºF (19ºC) nganti 48ºF (9ºC).

Cuaca Juli

Cuaca Juli ing Quito, Ekuador wiwit saka 67ºF (19ºC) paling dhuwur dadi 47ºF (8ºC) paling adhem.

Cuaca Agustus

Cuaca Agustus ing Quito, Ekuador paling dhuwur nganti 68ºF (20ºC) nganti 48ºF (9ºC) paling adhem.

Cuaca September

Cuaca September ing Quito, Ekuador paling dhuwur ing suhu 68ºF (20ºC) nganti 47ºF (9ºC).

Cuaca Oktober

Cuaca Oktober ing Quito, Ekuador wiwit saka 67ºF (20ºC) paling dhuwur dadi 48ºF (9ºC) paling adhem.

Danau Quilotoa, Ekuador - Sumber Asli

Hal sing Bakal Dilakukan ing Ekuador

Mikir ngunjungi Ekuador? Sampeyan bisa uga wis ana ing wilayah Amerika Selatan. Ya, ana akeh prekara sing bisa ditindakake supaya perjalanan sampeyan kudu dielingi. Saka wisata lan nikmati masakan lokal sing enak nganti blanja lan ngunjungi papan-papan sejarah, ana sing kudu ditindakake kabeh.

Supaya luwih gampang, iki sawetara kegiyatan paling apik sing bisa ditindakake yen sampeyan pengin ngrasakake Ekuador kanthi maksimal.

Kunjungi Kepulauan Galapagos

Yen sampeyan seneng alam, propinsi Kepulauan Galapagos, Ekuador, sing mapan ing 1000km ing pesisir, bakal dadi papan sing apik kanggo sampeyan ngunjungi. Ana akeh spesies satwa serbaguna ing pulau kasebut, mula sawetara turis sing ngunjungi Ekuador mung kanggo nyekseni kaendahan Kepulauan Galapagos.

Deleng uga  Wektu paling apik kanggo ngunjungi Skotlandia
Kepulauan Galapagos, Ekuador - Sumber Asli

Nyoba Masakan Ekuador sing Enak

Masakan Ekuador minangka swarga penyayang daging. Panganan ing Ekuador khusus kanggo daging ing kabeh jinis. Saka Locro de papa menyang Ceviche de camaron, sampeyan bakal nemokake macem-macem jinis panganan sing enak ing wilayah kasebut. Yen sampeyan seneng panganan, sampeyan bakal duwe papan sing apik banget, lan sampeyan bakal seneng banget.

Nggoleki Pasar Otavalo

Pasar Otavalo minangka pasar pribumi paling apik ing kabeh Ekuador. Warga lokal saka macem-macem wilayah Ekuador nglumpukake lan adol barang ing kene ing pasar warna iki. Adohe udakara 2 jam saka pusat Quito. Dadi, yen sampeyan tetep manggon ing ibukutha, sampeyan bakal pengin ngunjungi pasar iki kanggo tuku oleh-oleh khas kanggo sedulur lan wong sing ditresnani.

Pasar Otavalo, Ekuador - Sumber Asli

Menyang Museum Nasional Ekuador

Yen sampeyan penggemar sejarah lan artefak, Museum Nasional Ekuador bisa dideleng. Kanthi arsitektur modern bangunan uga bagéyan sejarah, seni, kerajinan, lan Keramik Emas Kuno Columbian sing nggumunake, sampeyan bakal seneng saben wayah riko menyang Museum Nasional Ekuador.

Casa de la Cultura Ecuatoriana, Quito, Ekuador - Sumber Asli

Ngrasakake Hot Springs Baños

Jacuzzi alami paling apik ing donya ora ana liyane kajaba Baños ing Ekuador. Sumber air panas Baños misuwur amarga pemandian termal vulkanik sing luar biasa. Suhu udakara 64 nganti 130 derajat Fahrenheit. Baths iki sugih ing mineral lan wis migunani banget kanggo kulit manungsa. Dadi, sampeyan ora bakal getun yen lunga mrana.

kesimpulan

Ekuador minangka negara sing luar biasa. Kasedhiya karo akeh obyek wisata lan situs sing apik banget, wis dadi salah sawijining tujuan wisata paling apik ing donya. Sawetara prekara sing kudu sampeyan lakoni kalebu ngunjungi paling cepet lan melu kegiatan sing disaranake yen pengin eling. trip. Muga-muga sampeyan bakal nikmati saben nginep ing negara sing apik sing diarani Republik Ekuador.

Ninggalake Komentar