Wektu paling apik kanggo ngunjungi Miami

Apa sampeyan nggoleki cuaca anget sing apik kanggo turis, pantai sing apik, budaya sing apik, utawa petualangan nightlife sing apik tenan, papan sing paling apik kanggo sampeyan dolan yaiku Miami.

Sampeyan bisa uga kepengin ngerti, kenapa Miami dadi tujuan wisata sing luar biasa? Ya, pancen kaya ngono sing dakkandhani.

Ing artikel iki, kita bakal ngobrol babagan popularitas Miami lan wektu paling tepat kanggo ngunjungi. Kita uga bakal nyritakake macem-macem kegiyatan lan petualangan sing bisa sampeyan lakoni ing Miami sing bakal nggawe perjalanan sampeyan dadi kenangan. Dadi, lungguh, santai, lan maca artikel iki nganti pungkasan.

Museum Anak Miami, Florida - Sumber Asli

Apa sing Nggawe Miami dadi Destinasi Wisata sing Populer?

Miami minangka metropolis sing dununge ana ing sisih kidul wétan Florida ing Amerika Serikat. Iki minangka metropolis nomer telu sing paling padhet ing pesisir wétan, nanging Metropolis paling gedhe nomer pitu ing kabeh negara kasebut Amerika Serikat saka Amerika.

Alasan akeh popularitas Miami dadi tujuan wisata yaiku kelengkapan adegan pariwisata ing kana. Saka pantai menyang hotel, hiburan wengi, panganan, atraksi, lan kabeh sing ana ing antarane, sampeyan bakal nemokake kabeh, menyang Miami.

Saben taun, luwih saka 23 yuta turis ngunjungi kutha Miami lan duwe wektu urip. Lan kita pengin sampeyan njaluk kanca lan kulawarga lan nemu adegan pariwisata sing luar biasa ing Miami, Florida. Dadi, bungkus tasmu lan jupuken wong sing dikasihi lan budhal mrana pas preinan plancongan mbesuk.

Deleng uga  Wektu paling apik kanggo ngunjungi Swiss

Wektu Paling Apik kanggo Mbukak Miami

Yen sampeyan pengin ngunjungi Miami, sampeyan bisa nindakake apa wae ing saindhenging taun, nanging yen sampeyan golek pengalaman paling apik saliyane karo rega paling murah, mula kudu mikir babagan ngunjungi Miami ing wektu paling apik ing taun iki dadi

Miturut pendapat kita, wektu paling apik kanggo ngunjungi Miami yaiku antarane wulan April lan Mei. Gumantung saka rega akomodasi, biaya pariwisata, lan kasedhiyan penerbangan, adegan pariwisata beda-beda ing wilayah kasebut ing wektu sing beda-beda. Ayo goleki pemandangan pariwisata ing Miami sajrone taun.

Bayfront Park, Miami - Sumber Asli

Antarane April lan Mei

Cuaca ing antarane wulan iki wis anget banget lan musim angin topan durung ana. Makane iki wektu paling apik kanggo ngunjungi Miami. Ora bakal akeh turis, rega pariwisata lan akomodasi bakal murah lan getaran umume bakal apik tenan.

Dadi, yen sampeyan mikir ngunjungi Miami saiki, sampeyan mesthi bakal jeblugan. Disaranake sampeyan ngunjungi Metropolis ing sawetara wulan iki.

Cuaca April

Cuaca April ing Miami wiwit 80ºF (26ºC) paling dhuwur nganti 70ºF (21ºC) paling adhem.

Cuaca Mei

Cuaca ing Miami wiwit saka 83ºF (28ºC) paling dhuwur nganti 74ºF (23ºC) paling adhem.

Miami Seaquarium, Florida, Amerika Serikat - Sumber Asli

Saka wulan Juni nganti Februari

Wiwit wulan Juni nganti Februari, sampeyan bakal ngrasakake cuaca sing paling anget lan hawa paling adhem ing kutha kasebut. Wiwit wulan Juni nganti September, cuaca bakal anget lan musim puncak bakal ana. Regane bakal didongkrak lan pengalaman umume ora bakal sepiraa.

Kamangka wiwit wulan Oktober nganti Maret, hawa adhem bakal luwih adhem lan senadyan kasunyatan manawa turis ora bakal teka ing kana akeh, lan biaya pariwisata ora bakal kakehan, ngunjungi saiki ora apik amarga udan udan. Mula, yen sampeyan mikir dolan ing wektu iki, disaranake sampeyan luangake wektu lan ngenteni sawetara wektu sadurunge menyang kutha Miami kanggo nemu plancongan sing luar biasa.

Deleng uga  Wektu paling apik kanggo ngunjungi Yosemite

Cuaca Juni

Cuaca Juni ing Miami wiwit 86ºF (30ºC) paling dhuwur nganti 77ºF (25ºC) paling adhem.

Cuaca Juli

Cuaca Juli ing Miami wiwit 87ºF (31ºC) paling dhuwur dadi 78ºF (26ºC) paling adhem.

Cuaca Agustus

Cuaca Agustus ing Miami wiwit 88ºF (31ºC) paling dhuwur nganti 79ºF (26ºC) paling adhem.

Cuaca September

Cuaca September ing Miami wiwit 86ºF (30ºC) paling dhuwur nganti 78ºF (25ºC) paling adhem.

Museum & Taman Vizcaya, Miami, Florida - Sumber Asli

Cuaca Oktober

Cuaca Oktober ing Miami wiwit 83ºF (28ºC) paling dhuwur nganti 75ºF (24ºC) paling adhem.

Cuaca November

Cuaca November ing Miami wiwit suhu paling gedhe saka suhu 79ºF (26ºC) nganti 70ºF (21ºC).

Cuaca Desember

Cuaca Desember ing Miami wiwit 76ºF (24ºC) paling dhuwur nganti 65ºF (19ºC) paling adhem.

Cuaca Januari

Cuaca Januari ing Miami wiwit 74ºF (23ºC) paling dhuwur nganti 63ºF (17ºC) paling adhem.

Cuaca Februari

Cuaca Februari ing Miami wiwit saka 75ºF (24ºC) paling dhuwur nganti 64ºF (18ºC) paling adhem.

Cuaca Maret

Cuaca Maret ing Miami wiwit 77ºF (25ºC) paling dhuwur dadi 67ºF (19ºC) paling adhem.

Pasar Bayside, Miami, Florida, AS - Sumber Asli

Objek Wisata di Miami

Yen sampeyan mikir ngunjungi Miami utawa sampeyan ana ing wilayah kasebut, sampeyan bisa nemokake akeh kegiyatan sing nyenengake. Kanggo referensi, iki kalebu sawetara kegiyatan paling populer ing Miami sing bisa sampeyan alami kanggo ngelingi perjalanan sampeyan menyang Miami minangka epik.

Panganan ing Miami

Yen sampeyan panganan, Miami duwe masakan tradisional lan internasional sing luar biasa kanggo narik minat para selera sampeyan. Saka vendor lan truk panganan Kuba sing enak nganti restoran bintang 5 sing apik tenan, Miami bakal dadi swarga kanggo sampeyan. Mula, kita pancen menehi saran supaya sampeyan menyang Miami golek panganan sing enak.

Deleng uga  Wektu paling apik kanggo ngunjungi Filipina

Nightlife in Miami

Dolan maring kutha Miami karo kanca-kanca sarjana kanggo nginep ing wayah wengi lan mabur ing wayah esuk bakal dadi keputusan sing apik. Saka klub nari nganti klub wengi, bar, lan liya-liyane, sampeyan bakal nemokake kabeh ing kutha Miami sing apik tenan. Mula dolan Miami bakal dadi keputusan sing apik kanggo para petualang ing wayah wengi.

Mango's Tropical Cafe, Miami - Sumber Asli

Seneng ing Taman Nasional Everglades

Everglades yaiku 1.5 yuta hektar lahan basah dijaga ing ujung kidul Florida cedhak Miami. Lemah kebak kebak pemandangan sing apik lan ijo sing endah ing endi wae. Sampeyan bisa menyang Taman Nasional Everglades lan dadi siji karo alam yen sampeyan nggoleki angin asri lan lingkungan sing tentrem. Sampeyan bakal duwe wektu sing luar biasa.

Taman Nasional Everglades, Florida - Sumber Asli

Dolan maring Pantai Miami

Pantai Miami minangka kutha pulau ing wilayah Florida ing Amerika Serikat sing bakal nemokake sawetara pantai paling apik ing Amerika Serikat. Dhewe cedhak karo Miami lan kabeh wong sing pengin golek warna kulit lan nikmati cuaca sing anget lan perairan sing tenang mesthine bakal dikunjungi kanthi seneng-seneng.

Pantai Utara, Pantai Miami - Sumber Asli

Menyang Museum Seni Perez ing Miami

Resmi dikenal kanthi jeneng Museum Seni Jorge M. Perez ing Kabupaten Miami-Dade yaiku salah sawijining museum seni kontemporer paling apik ing Amerika Serikat. Yen sampeyan ahli seni, sampeyan bakal duwe wektu urip ing museum iki amarga akeh seni sing luar biasa sing bakal sampeyan deleng ing kana.

Museum Seni Perez, Miami, Florida, AS - Sumber Asli

kesimpulan

Miami minangka kutha sing apik. Tanpa mangu-mangu, iku kabeh impen turis. Yen sampeyan dadi petualang ngunjungi kanca utawa wong kulawarga sing pengin seneng-seneng, nyenengake, lan nyenengake ing kutha, sampeyan bakal ngalami kabeh perkara kasebut ing Miami. Sampeyan mung perlu riko ing wektu paling apik lan tindakake kabeh kegiatan sing disaranake. Muga-muga sampeyan seneng banget ing kutha Miami sing apik.

Ninggalake Komentar